1 lt κόκκινο κρασί
100 γρ. ζάχαρη
100 ml brandy ή κονιάκ
1 κομμάτι κανέλλα
2 πρέζες μοσχοκάρυδο
Λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού, μήλου, λεμονιού και ροδάκινου
Εκτέλεση:
Ανακατεύετε όλα τα υλικά σε μια μεγάλη κανάτα (θα βρείτε στην αγορά γυάλινες κανάτες ειδικά για σαγκρία μαζί με κουτάλα και ποτήρια). Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βέβαια και μια βαθιά πιατέλα ή ότι άλλο παρεμφερές έχετε, απλά είναι θέμα εμφάνισης.
Προσθέστε λεπτοκομμένες φέτες πορτοκαλιού, μήλου, λεμονιού και ροδάκινου.
Σκεπάστε την κανάτα και αφήστε τη γύρω στις 2 ώρες στο ψυγείο ώστε να απορροφήσει το κρασί το άρωμα των φρούτων.
Σερβίρετε με 250 ml παγωμένη σόδα (προαιρετικά).ofono.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου