Εκτέλεση:Προετοιμάζουμε το σιρόπι και αφού βράσει το αφήνουμε να κρυώσει.Στη συνέχεια σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να ροδίσει,όταν ετοιμαστεί ρίχνουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά(σε χαμηλή θερμοκρασία)μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Προαιρετικά ρίχνετε κανέλα και καρύδια ή φουντούκια.Το τοποθετείτε σε φόρμα και είναι έτοιμο.Εύκολη και γρήγορη συνταγή ακόμα και για αρχάριες
Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012
Χαλβάς Σιμιγδαλένιος
Εκτέλεση:Προετοιμάζουμε το σιρόπι και αφού βράσει το αφήνουμε να κρυώσει.Στη συνέχεια σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και αφού ζεσταθεί καβουρντίζουμε το σιμιγδάλι μέχρι να ροδίσει,όταν ετοιμαστεί ρίχνουμε το σιρόπι και ανακατεύουμε πάνω στη φωτιά(σε χαμηλή θερμοκρασία)μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μείγμα.Προαιρετικά ρίχνετε κανέλα και καρύδια ή φουντούκια.Το τοποθετείτε σε φόρμα και είναι έτοιμο.Εύκολη και γρήγορη συνταγή ακόμα και για αρχάριες
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου