Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012

Έξαρση ιώσεων


ΠΩΣ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΩΣΕΙΣ

ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΙΩΣΕΩΝ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ, ΜΕΤΑΞΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΩΝ...ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ, ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΩΣΗ...
  1. Η ΙΩΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΑ! ΑΝΤΙΘΕΤΑ, Η ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥΣ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ. Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΟΣΟ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟ/ ΓΕΙΤΟΝΑ/ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ...
  2. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ ΟΠΛΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΙΩΣΕΩΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΥΓΡΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ ΣΩΛΗΝΑ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ; *ΑΠΟΦΥΓΗ ΞΗΡΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ! ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ AIR CONDITION! ΒΑΛΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΕΝΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΕΦΥΓΡΑΝΣΗ ΤΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑΣ! ΒΡΑΣΤΕ ΝΕΡΟ ΣΕ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ, ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΤΜΟΥΣ, ΚΑΛΥΠΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΕΤΣΕΤΑ, ΚΑΙ ΕΙΣΠΝΕΥΣΤΕ! *ΝΑ ΠΙΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ, ΕΙΤΕ ΖΕΣΤΑ ΕΙΤΕ ΚΡΥΑ! ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ ΠΤΥΕΛΩΝ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΗΣ!
  3. Ο ΠΟΝΟΛΑΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΕΘΙΣΜΟ ΤΟΥ ΦΑΡΥΓΓΑ Ή/ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΜΥΓΔΑΛΩΝ. ΑΦΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΠΥΩΔΗΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΤΙΔΑ (ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΗ ΑΠΟ ΙΑΤΡΟ ΩΡΛ, ΓΕΝΙΚΟ ΓΙΑΤΡΟ Ή ΠΑΘΟΛΟΓΟ), ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ Ή ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΑ/ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ.
  4. Ο ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ, ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΥΡΕΤΟ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΡΡΙΝΟΚΟΛΠΙΤΙΔΑ. ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ. Ο ΠΥΡΕΤΟΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΝΤΙΠΥΡΕΤΙΚΑ (ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ), ΣΕ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΗΣ ΙΩΣΗΣ, ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ. ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΕΙΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ! ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΒΡΑΖΟΝΤΑ ΔΙΣΚΙΑ ΠΑΡΑΚΕΤΑΜΟΛΗΣ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΔΟΣΗ ΦΑΡΜΑΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΛΑ ΔΙΣΚΙΑ! ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΕΠΤΙΚΟΥ ΕΛΚΟΥΣ, ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΩΝ, ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΥΣΚΡΑΣΙΩΝ!
  5. Ο ΒΗΧΑΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΙΡΟΠΙ (Ή ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ) ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΕΙ! ΑΝ ΟΙ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ, Η ΧΡΗΣΗ ΑΝΤΙΒΗΧΙΚΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΝ ΟΙ ΕΚΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΥΩΔΕΙΣ, ΔΥΣΟΣΜΕΣ ΚΑΙ ΠΥΚΝΕΣ ΣΕ ΣΥΣΤΑΣΗ, ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΛΗΨΗ ΑΝΤΙΒΙΩΣΗΣ. ΑΝ Ο ΒΗΧΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΗΡΟΣ, ΕΠΙΜΟΝΟΣ, ΚΑΙ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΑΡΟΞΥΣΜΙΚΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΛΙΣΗ, ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΜΕ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΑ (ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΛΙΝΙΚΗ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟΥ).
  6. Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΤΙΚΗΣ ΧΡΟΙΑΣ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΛΑΡΥΓΓΙΤΙΔΑ. ΣΥΝΙΣΤΑΤΑΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΕΙΣΠΝΕΟΜΕΝΗ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.
  7. ΤΟ ΣΥΝΑΧΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΦΥΓΡΑΝΣΗ ΤΗΣ ΜΥΤΗΣ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΠΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΟΥΘΟΥΝΙΩΝ ΜΕ ΑΛΑΤΟΝΕΡΟ. ΑΝ Η ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΕΠΙΜΕΝΕΙ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΤΙΚΑ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥΣ! ΑΝ Η ΚΑΤΑΡΡΟΗ ΠΕΡΙΠΛΕΧΘΕΙ (ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΩΜΑΤΟΣ, ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΟΣΜΗΣ), ΙΣΩΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟΥ.
  8. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΤΩΝ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΠΥΡΕΤΟ Ή ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΓΕΝΙΚΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ Ν'ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΩΣΗ ΜΕ ΓΕΝΙΚΑ ΜΕΤΡΑ. Η ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΧΕΙ ΕΝΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ (π.χ. ΔΥΣΠΝΟΙΑ, ΕΝΤΟΝΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ, ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΒΡΟΓΧΙΚΟΥ ΑΣΘΜΑΤΟΣ Ή ΧΡΟΝΙΑΣ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΗΣ ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΕΙΑΣ, ΑΠΩΛΕΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ)
  9. ΣΥΧΝΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΧΕΡΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΦΥΓΗ ΒΗΧΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΜΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΤΟΥ ΙΟΥ.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!http://1mariaksdi.pblogs.gr/pws-nantimetwpisete-kapoies-iwseis.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: