Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

4 tips που θα σε βοηθήσουν να φοράς με...αυτοπεποίθηση το μαγιό σου!


Ποιος φοβάται το σώμα του; Όχι εμείς!


----


Είναι τόσο σημαντικό να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Όλα πηγάζουν από εκεί. Συναντώ καθημερινά γύρω μου ανθρώπους όμορφους, έξυπνους, μορφωμένους, γεμάτους ανασφάλειες. Αυτή η λέξη, ναι, για την ανασφάλεια μιλάω, μπορεί να κάνει μεγάλο κακό.

Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε όλοι μας ότι είμαστε ξεχωριστοί. Θα πρέπει να δεχτούμε τον εαυτό μας ως έχει, με τα προτερήματα αλλά και με τα ελαττώματά του.


Κανείς δεν είναι τέλειος, γιατί πρέπει να είσαι εσύ; Δυναμικότητα και αυτοσεβασμός, είναι οι δύο λέξεις κλειδιά που θα σας σώσουν. Οκ, σας έπεισα νομίζω, οπότε πάμε να λύσουμε το πρόβλημα δεκάδων γυναικών αλλά και αντρών (μην κρύβεστε)


Η ώρα της παραλίας έχει φτάσει και όσοι δε νιώθετε πολύ cool με το σώμα σας, ιδού μερικά χρήσιμα tips που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε:


- To σωστό μαγιό: Επιλέγοντας το σωστό μαγιό, έχετε κάνει τη μισή δουλειά. Φορέστε αυτό που ταιριάζει στο σωματότυπό σας αλλά και στο στυλ σας. Πηγαίνετε μαζί για ψώνια με ένα άτομο που σας αγαπά και σας ξέρει καλά. Η βοήθειά του θα είναι πολύτιμη. Μην ακολουθείτε τυφλά τις τάσεις. Αν έχετε κάποια παραπανίσια κιλά σίγουρα το Brazilian τύπου μαγιό δε θα είναι για εσάς. Μην περιμένετε να νιώθετε άνετα φορώντας το. Όσο για τους άντρες; Μη φοράτε κοντά μαγιό αν δε διαθέτετε το ανάλογο κορμί που μπορεί να το υποστηρίξει. Προσοχή και στο λάστιχο. Αν η κοιλιά σας δεν είναι το ατού σας, μην πάρετε ό,τι πιο στενό υπάρχει


- Φάτε σωστά: Αν φάτε μια βάφλα γεμάτη μερέντα και μπισκότο, πριν βγείτε στην παραλία, σας υπογράφουμε με βεβαιότητα ότι δε θα νιώθετε ωραία. Φάτε άφθονα φρούτα και λαχανικά. Οι λιπαρές τροφές θα σας φουσκώσουν και αυτομάτως θα νιώθετε πιο χοντροί από ότι είσαστε στην πραγματικότητα


- Γυμναστήριο και ενυδάτωση: Το καλοκαίρι οι περισσότεροι από εμάς παρατάμε το γυμναστήριο. Θέλετε η ανυπόφορη ζέστη, η ανεμελιά και η όρεξη για βόλτες; Ξεχάστε, λοιπόν, το... σκασιαρχείο και φροντίστε να πηγαίνετε τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα. Τέλος, πίνετε άφθονα υγρά. Νερό και πράσινο τσάι, αποτελούν super επιλογές. Θα βελτιώσουν την εικόνα του σώματός σας και θα σας απαλλάξουν από την κυτταρίτιδα


- Αντηλιακά τα μαγικά: Αν θέλετε να καλύψετε τυχόν ατέλειες επιλέξτε αντηλιακό σε μορφή λαδιού. Φυσικά μην ξεχάσετε να επιλέξετε κάποιο με υψηλό δείκτη προστασίας. Το λαδάκι θα ενυδατώσει την επιδερμίδα σας και θα γυαλίζει στον ήλιο. Αυτό τι σημαίνει; Η κυτταρίτιδα δε θα κάνει... μπαμ.

Πηγή: queen.gr
 35  0
 

Πηγή: http://www.kamikaze.gr/2013/06/4-tips.html#ixzz2XQKxzvP9

Δεν υπάρχουν σχόλια: