Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Μουσική κατά της βίας στη ΔΕΘ



deth 2_425x
Μία ξεχωριστή συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Μαΐου στις 21:00, στον υπαίθριο Χώρο της ΔΕΘ (είσοδος πύλη ΧΑΝΘ) από το Κέντρο Στήριξης Κακοποιημένων Γυναικών «Καταφύγιο Γυναίκας».
Τις φωνές τους θα ενώσουν αφιλοκερδώς οι Δημήτρης Ζερβουδάκης, Χρήστος Θηβαίος, Φίλιππος Πλιάτσικας, Διονύσης Τσακνής και ο Γιάννης Χαρούλης, την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο Γιάννης Σερβετάς.
Οι μουσικοί και ο παρουσιαστής με την αφιλοκερδή συμμετοχή τους μας δείχνουν το δρόμο για την καταπολέμηση της βίας ως κοινωνικό φαινόμενο. Η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή σας, θα δώσει ελπίδα σε περισσότερες γυναίκες να ανταποκριθούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Ελάτε να ενώσουμε τις φωνές μας φτιάχνοντας μία ασπίδα κατά της βίας. Σε περίπτωση βροχής, η συναυλία θα μεταφερθεί στο περίπτερο 16.
Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για τη στήριξη της λειτουργίας του Καταφυγίου Γυναίκας.
Τιμές Εισιτηρίων: Προπώληση 8€, είσοδος 10€.
Προπώληση εισιτηρίων: Πολυκαταστήματα Public, Βιβλιοπωλεία Ιανός, Γραφεία «Καταφυγίου Γυναίκας», Εγνατία 38, 2ος όροφος.
Με το πέρας της συναυλίας οι εθελοντές του «Καταφυγίου Γυναίκας» θα συγκεντρώσουν όλες τις αφίσες για να τις τοποθετήσουν στους κάδους ανακύκλωσης.
Περισσότερες Πληροφορίες: 2310 551041.http://www.karfitsa.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: