Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Τα ρούχα στην γυναίκα μιλάνε. Δείτε τι λένε





Ποιος μπορεί να σου πει τι σημαίνει όταν μια γυναίκα φοράει ένα καυτό μίνι; Λογικά μια γυναίκα. Η κλινική ψυχολόγος, Dr Jennifer Baumgartner που έχει ερευνήσει πολύ το θέμα εμφάνιση λέει:
"Τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει μια γυναίκα αποκαλύπτουν τον χαρακτήρα της και τις πιο κρυφές της σκέψεις". Και προσθέτει πως οι σκέψεις και τα συναισθήματά της φανερώνονται ολόγυμνα μπροστά μας αν ρίξουμε μια ματιά στην... ντουλάπα της.

Η Dr Jennifer Baumgartner, η οποία είναι επίσης ενδυματολογική σύμβουλος, έγραψε ένα βιβλίο το οποίο κυκλοφορεί με τίτλο: «You Are What You Wear: What Your Clothes Reveal About You» (Είσαι ό,τι φοράς: Τι αποκαλύπτουν τα ρούχα σου για σένα).

Στο βιβλίο λοιπόν αναφέρεται ότι οι γυναίκες που επιλέγουν να φορούν ρούχα τα οποία αφήνουν να αποκαλύπτεται γυμνό μεγάλο μέρος του στήθους τους, έχουν ισχυρή προσωπικότητα, τους αρέσει να έχουν εκείνες τον έλεγχο του παιχνιδιού και βεβαίως θέλουν να τραβάνε την προσοχή.

Οταν μια νεαρή κοπέλα επιλέγει να φορέσει μια μίνι φούστα, το κάνει μόνο για να τραβήξει την προσοχή, ενώ αν την φορέσει μια ώριμη γυναίκα σημαίνει ότι δεν μπορεί να αποδεχτεί ότι άρχισε να μεγαλώνει.


Οσο για τις γυναίκες που φορτώνονται με κοσμήματα, η 34χρονη ψυχολόγος αναφέρει ότι αυτή η συμπεριφορά φανερώνει ανασφάλεια και ενδεχομένως οικονομικές δυσκολίες.

Για τις γυναίκες που κουμπώνουν το πουκάμισο μέχρι επάνω ή δεν φορούν καθόλου ντεκολτέ αναφέρει ότι στην πραγματικότητα πιστεύουν ότι «θηλυκότητα σημαίνει αδυναμία», ενώ τα ψηλά τακούνια δείχνουν γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.

69magazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: