Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

Aθώος ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού





<<Αθώος>> ο Πολιτιστικός Σύλλογος Στανού!!Μετά από δυο χρόνια συκοφαντίας από πολλούς συγχωριανούς προς το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού  με την κατηγορία ότι ευθύνονται για τις μη προσλήψεις στην Εταιρεία Ελληνικός Χρυσός

(μετά από την συμμετοχή τους σε ενημερωτική συνάντηση στην περιοχή σκουριές) σήμερα  μετά από έγγραφο του Γενικού Διευθυντή Μεταλλείων Κασσάνδρας Μιχάλη Θεοδωρακόπουλο δικαιώνονται.Ο κ. Θεοδωρακόπουλος ενημέρωσε την κ. Κασαμπαλη ότι ουδέποτε σκίστηκαν αιτήσεις συγχωριανών   και οι προσλήψεις των συγχωριανών θα γίνει οταν ξεκινήσει το οικοδομικό κομμάτι της επένδυσης.Σας παραθέτουμε την επιστολή :
Αγαπητή κ. Κασαμπαλή,
πρώτα από όλα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την επίσκεψη σας στα γραφεία της Ελληνικός Χρυσός στο Στρατώνι και για την διάθεσή σας να συζητήσουμε θέματα που αφορούν την επένδυση και δραστηριοποίηση της Ελληνικός Χρυσός στην περιοχή.
Θα ήθελα, ωστόσο, με την ευκαιρία να εκφράσω την έκπληξή μου για την εμπλοκή του ονόματός σας σε υποτιθέμενες ενέργειες και πράξεις της εταιρείας μας, που όμως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Ελληνικός Χρυσός αντιμετωπίζει την απασχόληση εργατικού δυναμικού από το Δήμο Αριστοτέλη (στον οποίον ανήκει και ο Στανός ισότιμα με τα άλλα χωριά) ανάλογα με την επέκταση των δραστηριοτήτων της τόσο ποσοτικά όσο και ποιοτικά.
Στην περίπτωση του Στανού οι προβλεπόμενες προσλήψεις είναι συνδεδεμένες με το κατασκευαστικό - οικοδομικό κομμάτι της επένδυσης που θα ξεκινήσει πολύ σύντομα.
Πληροφοριακά αναφέρουμε, ότι οι αιτήσεις από τον Στανό φτάνουν τις 109 και ότι ο κύριος εργολάβος της ανακατασκευής του εργοστασίου στην Ολυμπιάδα είναι από το χωριό σας.
Στα πλαίσια αυτά και για την καλύτερη αλληλοενημέρωση θα ήταν ιδιαίτερη χαρά μας να υποδεχθούμε τα μέλη του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Στανού την Τετάρτη 22/8/2012 και ώρα 12:00 στα γραφεία μας στο Στρατώνι. Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή για μας, αν και ο πρόεδρος του ΤΠ του Στανού συνόδευε τον Πολιτιστικό Σύλλογο.
Με εκτίμηση
Μιχάλης Θεοδωρακόπουλος
Γενικός Διευθυντής Μεταλλείων Κασσάνδρας

Δεν υπάρχουν σχόλια: